Μηχανικά Παρκέ Intasa

H ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ
Η εταιρεία χρησιμοποιεί ένα σύστημα διαφορικής παραγωγής που είναι επίσης τεχνολογικά προηγμένες. Οι βιομηχανικές διεργασίες πραγματοποιούνται με state-of-the-art μηχανήματα.Η παραγωγική ικανότητα της INTASA μας επιτρέπει να πληρούμε μια υψηλή ζήτηση του προϊόντος.Mε αυτή την τεχνολογία και με μια έντονη διαδικασία R&D πετύχαμε τα μοναδικά και διαφοροποιημέναπροϊόντα μας που προσφέρουν λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας. Ένα σαφές παράδειγμα αυτής της συνεχούς καινοτομίαςείναι οι πατέντες που χρησιμοποιούνται από την εταιρεία. 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
O επιχειρηματικός όμιλος INTASA ανήκει στην GADISA , μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ισπανίας. Είμαστε παρόντες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων , όπως η ενέργεια , το ξενοδοχείο ,η προμήθεια και η διανομή τροφίμων ,ή το ξύλο, μεταξύ άλλων. Με περισσότερους από 7.000 εργαζόμενους και κύκλο εργασιών πάνω από 1.200 εκατομμύρια ευρώ κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους ,κινούμαστε συνεχώς προς νέες αγορές , ενώ μοιραζόμαστε μια ενιαία φιλοσοφία .Την δημιουργία "πλούτου" μέρα με τη μέρα, όπου μας κάνει να ξεχωρίζουμε ως κύριο επιχειρηματικό όμιλο .

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ παραγωγής ξυλείας
Από την ίδρυσή της στα τέλη της δεκαετίας του '40 , INTASA Business Group γεννήθηκε με τη φιλοσοφίατων προιόντων με άριστη ποιότητα, καθώς και τον σεβασμό στην φύση .Σήμερα , αυτή η βιώσιμη ανάπτυξη έχει αποδειχθεί ότι είναι ο σωστός δρόμος προς την ανάπτυξη , αντιλαμβάμονταςπάντα ότι η καρδιά του έργου μας είναι τα δάση .

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΥΕΛΙΞΙΑ
INTASA ελέγχει ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής μέσω τως δικών της εξειδικευμένων εταιρειών.Αυτή η φιλοσοφία επιτρέπει την προσαρμογή στις αλλαγές της αγοράς και στις απαιτήσεις των πελατών μας .Η δέσμευσή μας για την υπηρεσία, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε τη δική μας μεταφορική εταιρεία ,Totransa,που εγγυάται οτι η ποιότητα φτάνει σε κάθε έναν απο τους πελάτες μας .Η διαδικασία παραγωγής για τα πάνελ και τα πατώματα μας , που εκτελούνται πλήρως στην Ισπανία ,μας διακρίνει , λόγω της ποιότητας μας , την ταχύτητα και την ευελιξία .

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΛΕΓΧΟΥ
Οι βιομηχανικές διαδικασίες μας ελέγχονται κάθε χρόνο από την AENOR , που μας χορηγεί την πιστοποίηση ISO 9001για τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας ISO 14001 για την περιβαλλοντική διαχείριση , και το ISO 166001 , για την R&Dέργα . Επιπλέον , τα δάπεδα πλατφόρμα που παράγουμε φέρουν την Real Wood  σφραγίδα από την ΕυρωπαϊκήΟμοσπονδία της Βιομηχανίας παρκέ που εγγυάται ότι τα προϊόντα που κατασκευάζονται με τη χρήση φυσικού ξύλου .

ΧΩΡΊΣ ΌΡΙΑ
Μια καλή δουλειά δεν έχει όρια ,και αυτός είναι ο λόγος που προϊόντα μας είναι παρούσα σε περισσότερες από εβδομήνταχώρες , διότι μορφές εξαγωγής μέρος της επιτυχίας μας .

Standard Line
Essence Line
Ελεγχος ποιότηας Πιστοποιήσεις και δομή
Ταξινόμηση Διαμόρφωση, Κοψίματα και ΤελειώματαPalmo σκάλες δάπεδα  |  Προϊόντα  |  Δάπεδα - Παρκέ  |  Μηχανικά Παρκέ  |  Μηχανικά Παρκέ Intasa

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης