Η εταιρεία ΠΑΛΜΟ

 

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία ΠΑΛΜΟ ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1989 με την προσφορά υπηρεσιών  στον ευρύτερο χώρο των κουφωμάτων και θυρών. Αργότερα επεκτάθηκε δυναμικά στην αντιπροσώπευση κατασκευαστριών εταιρειών υψηλής ποιότητας. Με ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνολογία και την εφαρμογή της στην χώρα μας, ανέλαβε και εξόπλισε ένα μεγάλο μέρος δημόσιων έργων της πόλης μας αλλά και πλήθος ιδιωτικών. Η οργάνωση και η τεχνολογική  υποδομή, της έδωσαν την απαιτούμενη τεχνογνωσία για μια σοβαρή παρουσία στο χώρο.
 
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΛΜΟ ΣΗΜΕΡΑ
Η εταιρεία σήμερα έχει περάσει στην κατασκευή κουφωμάτων με ιδιόκτητη μονάδα στην περιοχή της Θέρμης έχοντας γνώμονα τη συνεχή αύξηση ποιότητας των προϊόντων της. Δεκαπέντε(15) εξειδικευμένοι συνεργάτες απαρτίζουν τα διοικητικά και τεχνικά τμήματα. Στο ειδικό τμήμα μελετών και εφαρμογών απασχολούνται δύο μηχανικοί δίνοντας λύσεις σε απαιτητικές κατασκευές. Με δίκτυο συνεργαζόμενων εταιρειών και με σκοπό τη συνεχή ανάπτυξη, καλύπτουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών υποστηρίζοντας τα προϊόντα μας σε αρκετές πόλεις τις Ελλάδας και παρέχοντας τεχνική υποστήριξη εντός 48 ωρών.


ΕΔΡΑ

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται  στη Θεσσαλονίκη. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο βρίσκονται τα γραφεία της διοίκησης και το λογιστήριο.

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Η εταιρεία ΠΑΛΜΟ συνεργάζεται  με πάνω από (20) κατασκευάστριες εταιρείες είτε κατασκευάζοντας είτε εισάγοντας κουφώματα, εσωτερικές και θωρακισμένες πόρτες, σκάλες, υαλοπετάσματα, επενδύσεις κτιρίων (bond), σκίαστρα και αίθριες κατασκευές. Ταυτόχρονα το τμήμα μελετών υλοποιεί ολοκληρωμένες  λύσεις και εφαρμογές που αφορούν το έξυπνο σπίτι και τη λειτουργία των προϊόντων μας μέσω ηλεκτρονικού ελέγχου.
Οι τομείς δραστηριοτήτων καλύπτονται με απαιτητική οργανωτική δομή και εξειδικευμένα τμήματα που παρέχουν πρόταση, μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τέλος παράδοση εν πλήρη λειτουργία όλων των συστημάτων.

ΤΜΗΜΑΤΑ / ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 
1)ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΚΑΛΩΝ
Προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των εσωτερικών σκαλών αλλά και παραθύρων οροφής.
2) ΤΜΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ
Προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε πελάτη σε συνεργασία με τις περισσότερες εταιρείες διέλασης
3)ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ
Προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε χώρου (γραφείων, καταστημάτων κ.α) χρησιμοποιώντας ειδικά προφίλ για εσωτερικούς χώρους.
4)ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΏΝ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΘΥΡΩΝ
Με λύσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό
5)ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
Προϊόντα όπως περσίδες, αίθρια, επενδύσεις κτιρίων και εξειδικευμένες υπηρεσίες σε συνεργασία με τα τμήματα έρευνας των εταιριών διέλασης .


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Η οργάνωση, η υποδομή, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και η τεχνογνωσία της εταιρείας προσφέρουν αποτελεσματικά:

  • Ειδικές  μελέτες και εφαρμογές
  • Την επιλογή του καταλληλότερου συστήματος
  • Την εγκατάσταση
  • Την εκπαίδευση ( εφόσον απαιτείται)
  • Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών
  • Και πλήρη τεχνική υποστήριξη (service)
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
Η διεύθυνση έργων, μελετών και εφαρμογών που δημιούργησε τα τρία τελευταία χρόνια, με την τεχνογνωσία και την πείρα 15 ετών στον χώρο των κουφωμάτων, θεωρείται και ο κορμός της οργανωτικής της δομής. Το τμήμα αυτό επανδρώνουν εξειδικευμένοι συνεργάτες Μηχανικοί και Τεχνικοί με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας.

Με την υποστήριξη των πλέον κατάλληλων λειτουργικών προγραμμάτων (software) και πλήρη εξοπλισμό, υλοποιούνται οι πλέον απαιτητικές εφαρμογές τόσο στα συστήματα κουφωμάτων όσο και στον τομέα των εσωτερικών σκαλών.  Η οργάνωση και η εξειδίκευση αυτού του τμήματος εξασφαλίζουν με αξιοπιστία την παροχή εγκαταστάσεων και εφαρμογών στη βάση των ολοκληρωμένων λύσεων.

Γενικότερα με τη συνεχή παρακολούθηση της τεχνολογίας αιχμής , η εταιρεία στοχεύει στην συνεχή βελτίωση και διαφοροποίηση προτείνοντας λύσεις που εξασφαλίζουν τον μέγιστο δυνατό βαθμό απόδοσης.

ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ / SERVICE  
Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στο Τμήμα Τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας. Εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί παρέχουν συνεχή και αξιόπιστη κάλυψη, τόσον από πλευράς ανταλλακτικών για όλα τα προϊόντα των αντιπροσωπευομένων εταιρειών όσον και ειδικών εφαρμογών κατασκευών και συντήρησης. Κατάλληλος εξοπλισμός και συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών του τμήματος, παρέχουν τη δυνατότητα αξιόπιστης υποστήριξης, εγκατάστασης καθώς και συντήρησης των προϊόντων.

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 
Το Τμήμα προώθησης προϊόντων υποστηρίζει δυναμικά τις πωλήσεις με διαφημιστικά προγράμματα, διαφημιστικά έντυπα και υποστήριξη των πελατών του δικτύου και των συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, έχει παρουσία σε εκθέσεις δομικών υλικών όπως η INFACOMA και σε αντίστοιχες που διοργανώνονται στην Αθήνα. Η εταιρεία υποστηρίζεται από το μηχανογραφημένο πρόγραμμα ERP της LOGICDIS για το συντονισμό των τμημάτων διοίκησης με τα τεχνικά τμήματα.


Palmo  |  Η εταιρεία ΠΑΛΜΟ

Εικόνα


Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης