Παράθυρα Επίπεδης Οροφής - Κούπολες - Παράθυρα ταράτσας

Κούπολες - Παράθυρα Στέγης

  • H κούπολα είναι σύστημα κάλυψης φωταγωγού τοποθετείται χωρίς ή με βάση και κατασκευάζεται από διάφορα υλικά. Η κούπολα σταθερή ή ανοιγόμενη είναι η ενδεδειγμένη λύση φυσικού φωτισμού και εξαερισμού για όλους τους χώρους, σπίτια, σχολεία, παιδκούς σταθμούς, παδότοπους, ξενοδοχεία και βιομηχανίες. Η κούπολα παρέχει φυσικό φως και δημιουργεί καλύτερες συνθήκες εντος του κτηρίου.

 

  • Όλα τα παράθυρα ταράτσας - κούπολες κατασκευάζονται από επίπεδα φύλλα πολυκαρβονικού με διαδικασία θερμοδιαμόρφωσης, η οποία περιλαμβάνει τη θέρμανση των φύλλων και τη διαμόρφωσή τους μέσω γυναικείων / αρσενικών καλουπιών. Η διαδικασία θερμοδιαμόρφωσης είναι το αποτέλεσμα αιχμής, ηλεκτρονικών υπολογιστών με προγράμματα λογισμικού που περιέχουν τα δεδομένα για τα διάφορα υλικά και καλούπια που χρησιμοποιούνται. Μετά τη διαδικασία θερμοδιαμόρφωσης, οι "μορφές" κόβονται σε μια μηχανή κοπής 5 αξόνων, η οποία επίσης ελέγχεται από ειδικά προγράμματα για κάθε τύπο μορφής. Τα παράθυρα ταράτσας - κούπολες ολοκληρώνονται στο τμήμα συναρμολόγησης όπου ενώνουν το εξωτερικό με το εσωτερικό.

 

  • Υπάρχουν τρία μοντέλα ανάλογα με το σχήμα της κούπολας, τετράγωνη, κυκλική και ορθογώνια κούπολα

 

Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες πατήστε εδώ 

Τετράγωνο παράθυρο στέγης - Κούπολα (Square model CQ)
Στρόγγυλο παράθυρο στέγης - Κυκλικό μοντέλο CC (Circular model CC)
Ορθογώνιο - Παραλληλόγραμμο παράθυρο στέγης - Κούπολα (Rectangular model CR)Palmo  |  Προϊόντα  |  Παράθυρα στέγης  |  Παράθυρα Επίπεδης Οροφής - Κούπολες - Παράθυρα ταράτσας

Εικόνα


Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης