Μηχανικά Παρκέ ter Hürne

Εγκατάσταση με ένα κλικ ClickTec
Το σύστημα εγκατάστασης ClickTec επιτρέπει την εγκατάσταση χωρίς κόλλα και χωρίς εργαλεία. Οι σανίδες που ευθυγραμμίζονται μόνες τους εξασφαλίζουν εξαιρετικά σταθερή σύνδεση και είναι αμέσως έτοιμες για χρήση.

Αθόρυβα μηχανικά παρκέτα AkusTec
Η γαλήνη και η ησυχία είναι βασικά στοιχεία στην ποιότητα ζωής: η καινοτόμος και λεπτή επιφάνεια AkusTec παρέχει αξιοσημείωτη ηχομόνωση. Δεν μειώνει μόνο τους θορύβους που παράγονται στο ίδιο το δωμάτιο (θόρυβος βηματισμών), αλλά επίσης τον θόρυβο που ενδέχεται να ακούγεται στο δωμάτιο του κάτω πατώματος (θόρυβοι κρούσης). Το αξεπέραστο αποτέλεσμα 3 σταδίων του AkusTec:1. Ο θόρυβος βηματισμών μειώνεται σημαντικά 2. Ο ήχος είναι πιο βαθύς κι έτσι πιο φιλικός στο αυτί. 3. Ο αντίλαλος και οι δονήσεις βημάτων εξασθενούν. Η επιφάνεια AkusTec mat είναι μία στρώση ινών πάχους 2,5 mm , το φινίρισμα της οποίας γίνεται με ένα ειδικό χαρτί. Αυτός ο συνδυασμός εφαρμόζεται όλος μαζί απευθείας στην κάτω πλευρά κάθε μεμονωμένης σανίδας. Το αποτέλεσμα: μια ξεκάθαρη ακουστική διαφορά και πολύ χαμηλοί θόρυβοι, ευχάριστη αίσθηση της άνεσης στο σπίτι. Ανάλογα με την περίπτωση, το AkusTec είναι κατάλληλο για ενδοδαπέδια θέρμανση και είναι εξαιρετικά φιλικό σε περίπτωση ανακαίνισης.

Γυαλιστερή επιφανειακή προστασία SDAS Plus
Τα αρχικά S.D.A.S. αντιπροσωπεύουν το σύστημα προστασίας από κρούσεις και πίεση που ανέπτυξε η ter Hurne για τις βερνικωμένες επιφάνειες. Η δομή βερνικιού πολλαπλών στρώσεων χαρίζει επιπρόσθετη προστασία στις ισχυρές κρούσεις, καθώς είναι ταυτόχρονα ελαστική και εύκαμπτη. Οι βερνικωμένες επιφάνειες όταν είναι υπερβολικά σκληρές και άκαμπτες οδηγούν σε έντονα ορατές γρατζουνιές. Τα βερνικωμένα δάπεδα ter Hurne έχουν ιδιαίτερα εύκολη συντήρηση.

Φυσική επιφανειακή προστασία NatureProTec
Οι επεξεργασμένες με έλαια επιφάνειες των μηχανικών παρκέτων και των δαπέδων μασίφ ξύλου έχουν ένα ιδιαίτερο, φυσικό χαρακτηριστικό και ακριβώς την αίσθηση του αγνού ξύλου. Το έλαιο NatureProTec εμποδίζει τη βρωμιά ή τους λεκέδες να εισχωρήσουν μέσα στην επιφάνεια. Η όψη και η δομή διατηρούν τη φυσική ομορφιά, επειδή τα επεξεργασμένα με έλαια δάπεδα της ter Hurne είναι ανθεκτικά με απλό τρόπο.

Βέλτιστη προστασία από την υγρασία HydroProTec
Το νερό είναι μέρος της καθημερινής ζωής σε κάθε σπίτι. Η εξαιρετικά αποτελεσματική προστασία HydroProTec διασφαλίζει ότι η υγρασία που ακούσια απομένει στάσιμη στο δάπεδο για σχετικά μεγάλο χρόνο δεν μπορεί να διεισδύσει στην επιφάνεια. Αυτό το ειδικό γαλάκτωμα ελαίου/κεριού στα άκρα των σανίδων εμποδίζει την ταχεία διείσδυση στην επιφάνεια. Κάθε προϊόν μηχανικού παρκέτου από την ter Hurne επιδεικνύει αυτή την ξεχωριστή πολυτέλεια.
Palmo σκάλες δάπεδα  |  Προϊόντα  |  Δάπεδα - Παρκέ  |  Μηχανικά Παρκέ  |  Μηχανικά Παρκέ ter Hürne

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης