Μασίφ Προγυαλισμένα

Εγκατάσταση με ένα κλικ ClickTec
Το σύστημα εγκατάστασης ClickTec επιτρέπει την εγκατάσταση χωρίς κόλλα και χωρίς εργαλεία. Οι σανίδες που ευθυγραμμίζονται μόνες τους εξασφαλίζουν εξαιρετικά σταθερή σύνδεση και είναι αμέσως έτοιμες για χρήση.

Φυσική επιφανειακή προστασία NatureProTec
Οι επεξεργασμένες με έλαια επιφάνειες των μηχανικών παρκέτων και των δαπέδων μασίφ ξύλου έχουν ένα ιδιαίτερο, φυσικό χαρακτηριστικό και ακριβώς την αίσθηση του αγνού ξύλου. Το έλαιο NatureProTec εμποδίζει τη βρωμιά ή τους λεκέδες να εισχωρήσουν μέσα στην επιφάνεια. Η όψη και η δομή διατηρούν τη φυσική ομορφιά, επειδή τα επεξεργασμένα με έλαια δάπεδα της ter Hurne είναι ανθεκτικά με απλό τρόπο.

Natural Oil
Το ειδικό έλαιο “Natural Oil” της ter Hurne τονίζει τη φυσική όψη και δομή του ξύλου, ιδιαίτερα στην περίπτωση των πεπαλαιωμένων δαπέδων.

Bερνικωμένο
Τα μασίφ ξύλινα δάπεδα και τα μηχανικά παρκέτα που χαρακτηρίζονται από ένα φινίρισμα ακρυλικού βερνικιού UV πολλαπλών στρώσεων είναι άριστα προστατευμένα ακόμη και στην πιο σχετικά βαριά χρήση. Τραβούν το βλέμμα με την εντυπωσιακά περίτεχνη επιφανειακή όψη τους. Η μεταξένια ματ στιλπνότητα των δαπέδων δημιουργεί μια ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη οπτική εντύπωση. Επιπλέον, οι βερνικωμένες επιφάνειες είναι υγιεινές και η συντήρησή τους γίνεται πολύ εύκολα.


 

Αναπτύσσοντας προσωπικότητα

Οι προσωπικότητες είναι αμίμητες και αυθεντικές. Μόνο οι σανίδες μασίφ ξύλου μπορούν να κάνουν πραγματικότητα αυτή την απόλυτη μοναδικότητα. Η σειρά σανίδων μασίφ ξύλου διαχωρίζεται σε τέσσερεις κόσμους προϊόντων που αντιπροσωπεύουν όλες τις χρωματικές πτυχές της φύσης. Η πλούσια συλλογή από εκλεπτυσμένο ξύλο και οι διάφορες επιλογές επιλεγμένων επιφανειακών δομών κάνουν αυτά τα δάπεδα να είναι επιλογή ζωής.

Φωτεινά και φυσικά
Μπεζ καφέ και φιλικά
Κόκκινα-καφε και ζεστά
Σκούρα και δυναμικάPalmo σκάλες δάπεδα  |  Προϊόντα  |  Δάπεδα - Παρκέ  |  Μασιφ προγυαλισμενα δάπεδα  |  Μασίφ Προγυαλισμένα

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης