Σκάλες ελικοειδείς

Είναι αδιαμφισβήτητα οι σκάλες που οι περισσότεροι έχουμε συναντήσει και χρησιμοποιήσει. Συνήθως, έρχονται στο μυαλό μας σα δευτερεύουσας χρήσης σκάλες που συνδέουν τον κυρίως χώρο με σοφίτες, πατάρια και υπόγεια. Σε κάποια μεγαλύτερη διάμετρο τις συναντούμε σαν κύριες σκάλες που βρίσκουν εφαρμογή στο σημερινό τρόπο δόμησης. Οι σκάλες αυτές αποτελούν ισορροπημένο αποτέλεσμα σχεδιασμού, ποιότητας και τιμής. Δεσμεύοντας πάντα το λιγότερο δυνατό χώρο, είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν κάθε αισθητική ανάγκη σε συνδιασμό με προσιτές τιμές. Οι ελικοειδείς σκάλες που δεν έχουν κεντρικό φορέα αφήνουν ελεύθερο όλο το πλάτος των σκαλοπατιών και έτσι είναι η τέλεια λύση για διαμερίσματα με ένα δωμάτιο, για σοφίτες και για επεκτάσεις ύψους για τη δημιουργία σοφίτας.


Το θέμα γίνεται Αρχιτεκτονική. Η τσιμέντένια σκάλα εξελίσσεται πέρα ​​από καθαρά δομική λειτουργία, γίνεται ένα αρχιτεκτονικό στοιχείο σχεδιασμού.
Η σκάλα Monolama μπορεί μόνη της να ολοκληρώσει οποιοδήποτε στυλ
Ελικοειδής ξύλινη σκάλα με ξύλινο αρθρωτό σκελετό..
Σκάλα Spiral Knock Basic βιομηχανοποιημένο προϊόν αλλά & avantgarde
Σκάλα Spiral Gamma αρθρωτή σκάλα στην πιο εξελιγμένη έκφανση της
Το ανώτατο όριο της έκφρασης του σχεδιασμού. Η σκάλα Prima
Η σκάλα Spiral Knock Design TM είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία στις σκάλες
Σκάλα TRIO 180° εκεί που δεν υπάρχει χώρος για καμία άλλη κατασκευή
Η Aira είναι η αποκλειστική λύση για την δημιουργία εκθαμβωτικών χώρων.
Η Globe είναι μία στρόγγυλη μεταλλική σπειροειδής σκάλα με πλευρική δομή και κεντρικό φορέα κατασκευασμένη έτσι ώστε να πληρεί όλους τους οικοδομικούς κανονισμούς.
Η Globe είναι μία τετραγωνισμένη μεταλλική σπειροειδής σκάλα με πλευρική δομή και κεντρικό φορέα κατασκευασμένη έτσι ώστε να πληρεί όλους τους οικοδομικούς κανονισμούς.Palmo  |  Προϊόντα  |  Σκάλες  |  Σκάλες κατά παραγγελία  |  Σκάλες ελικοειδείς

Εικόνα


Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης