Πιστοποιήσεις και Εγγύηση

Πιστοποιήσεις

Κατόπιν αιτήματος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε στους πελάτες μας συγκεκριμένες πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν το επίπεδο της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων Rintal που έχετε αγοράσει.

Κατασκευαστικά χαρακτηριστικά
Μια αναφορά που υπογράφεται από έναν μηχανικό της Rintal και δείχνει τις δομικές προδιαγραφές για ιδιαίτερα πολύπλοκα έργα και όχι μόνο. Η υπηρεσία αυτή, με υψηλή προστιθέμενη αξία, παραδίδεται από κορυφαίους επαγγελματίες που έχουν λάβει άδεια να παρέχουν αυτή την τεκμηρίωση.

Δήλωση Συμμόρφωσης
Ένα έγγραφο που πιστοποιεί ότι το προϊόν συμμορφώνεται με την προβλεπόμενη χρήση του (κύρια ή δευτερεύουσα). Μπορείτε επίσης να ζητήσετε ένα επιπλέον έγγραφο αναφέρει ποια είναι τα φορτία που επιβάλλονται στην δομή του κτιρίου.

DIA και SCIA Κοινοποίηση
Μια δήλωση που εκδόθηκε από τον πολιτικό μηχανικό Rintal ότι ο σχεδιαστής πρέπει να υποβάλλει: είτε Έναρξη Γνωστοποίηση κατασκευής (Denúncia di Inizio Attività, ή DIA) ή Business Start-up ειδοποίησης (Segnalazione certificata di inizio attività ή SCIA). Αυτή η δήλωση, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί από επαγγελματίες τρίτους, εκδίδεται από την Rintal με ευνοϊκότερους όρους από αυτούς που εφαρμόζονται γενικά.

Εγγύηση

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Όλα τα προϊόντα Rintal καλύπτονται από εγγύηση 24 μηνών, κατά την οποία έχουμε δεσμευτεί να κάνουμε δωρεάν επισκευές και συντήρηση σε περίπτωση ελαττωμάτων στα υλικά ή την κατασκευή.
Οι όροι της εγγύησης που περιέχεται στο εγχειρίδιο, παραδίδεται μαζί με το προϊόν σας Rintal.

ISO 9001: 2008 Πιστοποίηση
Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η βασική αξία που επιδιώκουμε.
Ως εκ τούτου, έχουμε ως στόχο τη συνεχή βελτίωση και το επιχειρηματικό μας σύστημα έχει πιστοποιηθεί σε ετήσια βάση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2008.

Η πιστοποίηση αυτή διασφαλίζει ένα οργανωμένο σχεδιασμό και την παραγωγή του συστήματος, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Ο σεβασμός για το περιβάλλον είναι μία από τις πιο σημαντικές αξίες για την Rintal, και αυτό είναι το ενδιαφέρον μας για την παρακολούθηση των επιπτώσεων της παραγωγής μας στη φύση.

Έχουμε τη διαχείριση της αλυσίδας παραγωγής ξυλείας μας και να παράγουν οξιάς πάνελ άμεσα να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο ποιότητας και σύμφωνα με τους πελάτες μας, διατηρώντας παράλληλα το σεβασμό μας για το περιβάλλον.

Χρησιμοποιούμε επίσης μη-τοξικό, με βάση το νερό χρώμα για το ξύλο και τα τμήματα σιδήρου μας εγγυόνται υψηλή αντοχή σε σύγκριση με τα συστήματα χρωμάτων της βιοτεχνίας.

Τέλος, έχουμε επινοήσει ένα αποκλειστικό, ιδιόκτητο σύστημα του ξύλου με χρήση πολυπροπυλενίου, με μικρο-σωματίδια να κάνουν την επιφάνεια λιγότερο ολισθηρή και πιο ανθεκτική στις γρατσουνιές, την τριβή και την υπεριώδη ακτινοβολία όπου είναι υπεύθυνη για τις αλλαγές χρωμάτων.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ
Γνωρίζουμε ότι ακόμα και μετά από μια αγορά, μπορεί να υπάρχουν αμφιβολίες ή των αιτήσεων των διαφόρων ειδών. Έτσι το σέρβις μας βοηθά τους πελάτες μας με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα.
Για να επικοινωνήσετε με το σέρβις μπορείτε να αποστείλετε γραπτό αίτημα.Palmo  |  Προϊόντα  |  Σκάλες  |  Σκάλες κατά παραγγελία  |  Πιστοποιήσεις και Εγγύηση

Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης